• UA RU
  1. Робота Олександрія

Робота в Олександрії

Тільки актуальні замовлення для підробітку та додаткового заробітку

Як заробляти на Kabanchik.ua?
  • Зареєструйтесь
    Підтвердіть персональні дані та станьте перевіреним фахівцем
  • Виберіть замовлення
    Якщо вас влаштовують умови замовлення, натисніть кнопку "Виконати"
  • Виконайте роботу
    Якщо замовник вибрав вас для виконання замовлення, приступайте до роботи
  • Отримайте гроші
    Після виконання роботи попросіть замовника залишити відгук та отримайте оплату
Чому Кабанчик?
  • Зручно користуватися
    Ви отримуєте повідомлення у категоріях, в яких хочете працювати
  • Вигідні замовлення
    Ви самі вибираєте які замовлення виконувати та скільки заробити
  • Безпечна робота
    Сервіс страхує фахівців, а також дає можливість працювати за Безпечною угодою
  • Вільний графік
    Самостійно будуйте свій графік роботи та вибирайте коли зробити собі вихідний
Як отримувати замовлення на Kabanchik.ua

Зареєструватися
Kabanchik.ua у цифрах
За вчора замовники створили

1 512

Замовлень
За вчора фахівці заробили

991 315

грн
Середня вартість завдання

2 554

грн
Відгуки наших фахівців
  • Мар'яна, клінер
    На Кабанчику мені подобається те, що я можу сама планувати свій особистий час та фінанси. Здорово, що немає ніяких начальників і я сама відповідаю за якість своєї роботи. Відмінним бонусом також є те, що я можу підлаштувати свою роботу так, щоб більше часу проводити зі своєю дитиною.
  • Василь, домашній майстер
    Кабанчик мені подобається тим, що цей сервіс зроблений для людей, тут дуже людські умови для роботи. Він відмінно допомагає тим, кому потрібен додатковий заробіток або навіть основна робота. Я відчуваю тут перспективи та розвиток — це мотивує працювати.
  • Діана, дизайнер
    З Кабанчиком дружу давно:) Завжди є робота для фахівця. Крім того, що це непоганий підробіток, мені подобається, що на Кабанчику можна вибирати та фільтрувати замовлення. Ще величезний плюс у тому, що тут зібрано моє повне портфоліо з галереєю робіт, послугами, прайсом та відгуками замовників. Це дуже зручно.
Остання 231 вакансія у місті Олександрія

  • Руслан
    Монтаж гіпсокартону
    Виконати 6 травня
    встановлення гіпсокартону на стіни
    15 000 грн
  • Александр П.
    Вантажні перевезення
    Виконати з 12:00 до 16:00
    забрати зі складу побутову хімію і перевезти авто потрібно не менше ніж Caddy потрібно о 17:00 вже забирати вас погрузимо і ви грузимо звісн...
  • Діана К.
    Установка замків
    Виконати Сьогодні
    Вхідні двері
  • Юлія
    Ремонт і заміна автоскла
    Виконати 8 травня
    Заклейка тріщин на склі автомобіля
  • Анастасия Р.
    Ремонт холодильників
    Виконати 4 травня
    Перестала холодильна камера працювати(не холодить). Самсунг-ноу фрост.
    2 000 грн
  • Анна Д.
    Промоутери на промоакції
    Виконати 6 травня
    Нужна девушка для работы на мероприятии 11-12 мая Приятрная внешность, коммуникабельность раздача листовок
  • Molchadsky V.
    Різноробочі
    Виконати 5 травня
    Заречаны
  • Владислав Б.
    Реклама в соціальних мережах
    Виконати 5 травня
    Нужно продвинуть инстаграм магазин с женской одеждой. основная цель: Увеличить продажи. Пишите свои предложения по стоимости
    1 500 грн
  • Дмитрий
    Установка і ремонт унітазів
    Виконати Сьогодні
    Не набирается вода в бачок
  • Роман
    Інші будівельні роботи
    Виконати 1 червня
    Кімната 50 м2, потрібно перетерти одну стіну 18 кв, виконати покраску стін та стелі.
  • Тетяна
    Послуги колл-центру
    Виконати 10 травня
    Повна зайнятість. Робота на офісі м.Харків. Графік роботи: 09:00 до 17:00 один тиждень з пн по пт (40 годин в тиждень / 8 годин в будні / ...
    15 000 грн
  • Юлия
    Ремонт пральних машин
    Виконати 4 травня з 8:00 до 12:00
    не віддимає воду, крутить барабан, але одяг мокрий.
  • Алиса
    Установка і ремонт світильників
    Виконати 7 травня з 12:00 до 16:00
    Нужно купить и установить лампу в офисном светильнике на потолке
  • Марія
    Ремонт принтерів
    Виконати з 12:00 до 16:00
    Значок ошибки Индикатор предупреждения о печатающей головке Принтер HP lnk Tank Wireless 419
  • Виктория М.
    Інша онлайн робота
    Виконати з 16:00 до 22:00
    Офлайн Налаштувати сторінок в Instagram (особисту та робочу сторінку) Необхідно показати як убезпечити свій аккаунт, як зв`язати його зі сто...
  • Олександра Б.
    Інші послуги чоловіка на годину
    Виконати Сьогодні
    зібрати лампи
  • Станислав
    Ремонт підлоги
    Виконати 27 травня
    Ремонт підлоги в коридорі 5-ти поверхового будинку. (Підготовка підлоги під лінолеуму або ламінат). Підлога - гіпсоліт, приблизно 10.5м2. С...
    4 180 грн
  • Виталий
    Сантехнічні роботи
    Виконано Сьогодні
    Протікає раковина, при намаганні зняти трубку з сіткою болт намертво сидить в конструкції. напевно заіржавів.Потрібно напевне якось це зняти...
  • Анастасия С.
    Ремонт пральних машин
    Виконати 6 травня
    Поставила прання, пральна машина почала гудіти, потім вибила помилка E10. Прочистила заливний фільтр для води, але це недопомогло. Знову гуд...
  • Олександр
    Установка витяжки
    Виконати 4 травня
    Квартира 2012 року здачі. Вентиляція в туалеті/ванні - MAICO, встановили ту яка "шла в комплекті з квартирою". Зараз майже не тяне. Треба п...
Kabanchik.ua — тисячі заявок у вашому смартфоні
Завантажте безоплатний застосунок і миттєво реагуйте на нові заявки!
Зареєструйтесь та почніть заробляти
разом з Кабанчиком прямо зараз

Робота в Олександрії за допомогою Kabanchik.ua

Питання пошуку роботи для жителів Олександрії стоїть досить гостро. Проблему безробіття населення називає як одну з основних при проведенні соціологічних питань. Знайти хорошу роботу і гідно заробляти хоче кожен. Як це зробити? Допоможе сервіс «Кабанчик», на якому є робота абсолютно для всіх - і це не перебільшення.

Відразу зауважимо, що на «кабанчиків» виставляють НЕ вакансії, а одноразові завдання від замовників - приватних осіб або компаній. Ви укладаєте угоду, виконуєте цікавить замовника роботу - і відразу отримуєте оплату.

Ви - студент

Якщо ви тільки вчитеся і у вас немає ні досвіду роботи, ні спеціальних знань, але потрібні гроші - «Кабанчик» - це те, що вам потрібно. Тут завжди є робота, яка не вимагає диплома або особливих умінь. Головне - наявність часу і бажання працювати. Ви можете надавати послуги кур'єра, роздавати листівки чи розклеювати оголошення, допомагати з пошуком інформації. На «кабанчиків» ви найчастіше будете стикатися з одноразовими послугами, це - тимчасова робота, і вам будуть платити відразу ж по виконанню завдання. Що зручно - в задачі завжди зазначено, коли її потрібно виконати, де знаходиться робота територіально і скільки вам за це заплатять. І ви можете брати тільки ті завдання, які повністю вас влаштовують за умовами.

Ви - мама в декреті

Ви можете працювати на дому, не залишаючи свого малюка ні на хвилину. Що ви можете робити? Виступати в якості фрілансера і виконувати різні завдання на комп'ютері: писати тексти для сайтів, курсові роботи для студентів, створювати і просувати сайти, робити переклади, займатися дизайном.

Якщо у вас немає необхідних умінь, ви можете пропонувати свої послуги майстрині на всі руки. Дуже багатьом потрібно відремонтувати речі, щось пошити або зв'язати, підігнати за розміром. Чи вмієте творити чудеса з голкою і ниткою і отримуєте задоволення від рукоділля? Тоді це стане вашим постійним джерелом доходу!

У вас є постійна робота, але ви не проти працювати у вільний час

Якщо улюблена робота не дає бажаного результату, це не привід кидати справу і кидатися в сферу, яка вам не подобається, але де платять більше. Визначтеся, що у вас добре виходить (можливо, це пов'язано з вашою основною роботою або щось інше, в чому ви фахівець). На «кабанчиків» є 20 основних категорій і понад 1000 підкатегорій, ви точно знайдете справа, яке вам до душі. Найактивніше шукають будівельників, фахівців з ремонту квартир і побутової техніки, сантехніків та електриків, вантажників. Ознайомитися з усіма категоріями сервісу ви можете на сайті прямо зараз.

Ви - приватний підприємець в пошуку клієнтів

Тоді «Кабанчик» - ваш незамінний помічник. У той час, як ви шукайте клієнтів, клієнти шукають вас - людей, які допоможуть їм вирішити їхні побутові, ділові або робочі питання. І ви отримуєте постійний приплив замовлень, не витрачаючи жодної копійки на рекламу!

На «кабанчиків» не можна встановлювати оплату за виконання роботи нижче, ніж вона в середньому коштує на ринку міста, тому не переживайте, що сервіс буде демпінгувати ціни або вам будуть пропонувати працювати за копійки. Для підприємців-початківців - дуже зручний і вигідний варіант, особливо для сфери послуг - майстрів манікюру, масажистів, фахівців з ремонту квартир, нянь і доглядальниць. Потік постійних замовників вам забезпечений.

Що потрібно робити?

Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті Kabanchik.ua. Реєстрація безкоштовна, дуже проста і займає буквально кілька хвилин. Просто дотримуйтесь інструкції, яка буде супроводжувати кожен ваш крок. Після цього вам потрібно почекати, поки ваш профіль пройде модерацію і буде схвалений адміністрацією як істинний (тому при реєстрації вказуйте тільки правдиві дані).

Після того, як модерація буде завершена, вам потрібно відзначити категорії і підкатегорії, в яких ви готові виконувати завдання. Тоді ви будете отримувати повідомлення про нові завдання - буквально протягом декількох секунд, як вони були створені. Виходить, це навіть не пошук роботи, а її вибір - вам потрібно тільки переглядати нові пропозиції та вирішувати, чи цікавлять вони вас! Якщо робота вас зацікавила - натискайте на клавішу «Виконати» і напишіть кілька слів, чому саме ви повинні стати її виконавцем. Якщо замовник вибирає вас в якості виконавця, ви отримуєте доступ до контактних даних один одного - телефону і адресу електронної пошти. Зв'язуєтеся один з одним, обговорюєте деталі, виконуєте роботу і відразу отримуєте гроші.

Робота в Олександрії завжди є з «кабанчиків». Реєструйтеся і заробляйте!

Часті питання про роботу на Кабанчику

Що таке Kabanchik.ua?

Кабанчик це онлайн сервіс пошуку приватних фахівців для вирішення побутових і бізнес задач, об'єднує замовників і фахівців. Зараз на сервісі працює понад 150 000 спеціалістів.

Як почати працювати в Олександрії?
  1. Перейдіть на сторінку реєстрації kabanchik.ua/registration/performer
  2. Заповніть форму реєстрації та підтвердіть номер телефону з електронною поштою.
  3. Виберіть категорії робіт і заповніть анкету з особистими даними
Скільки можна заробити?

Ви можете працювати в більш ніж 1000 різних категоріях, плануючи свій день і зайнятість. Залежно від кількості робочих годин і замовлень, можна заробляти від 2 000 до 10 000 грн в неделю.Оплата за доступ до замовлень становить від 5 до 20%

Додаткові варіанти підробітку